Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Damernas på Solgläntan

/
  • 1. Ann-Marie Söderblom, Gudrun Westerlund och Gerd Persson tar för sig av snittarna. Det gjorde dom rätt i. Det var alla möjliga läckerheter på bordet.2. Birgitta Nord fyller glasen med päroncider. Anna Ericsson och Margareta Waagen lät sig väl smaka. - Gott, sa Margareta. 3. Mia Andersson, Druvan & Russinet, lägger en rengöringskräm i ansiktet på Inger Brelin. - Jätteskönt, här kan jag ligga länge, sa Inger.4. Vem kan motstå detta bord med snittar? Ädelost, räkfyllning och allt möjligt gott. Om ni tycker det börjar se lite utplockat ut så är det rätt. Snittarna gick åt.

Maten först – utseendet sen.

Annons

Det gällde att prioritera när seniorcenter Solgläntan bjöd in till Må Bra-kväll för damerna på tisdagen. Snittarna och cidern hade en strykande åtgång.

För två veckor sedan var det Gubbafton på Solgläntan. Nu var det alltså damernas tur och intresset var så stort så några tvingades faktiskt vända. Brandsäkerheten sätter nämligen gränsen vid 57 personer i lokalen.

När cidern var drucken och snittarna ätna fick skönheten fritt spelrum. Mia Andersson från Druvan & Russinet visar hur man rengör huden, återfuktar den och gör sig vacker inför kvällen.

Må Bra-kvällen är arrangerad av omvårdnadsförvaltningen i samarbete med Väntjänsten. Syftet med aktiviteterna är att locka fler besökare till seniorcentret.

Mer läsning

Annons