Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arbetskläder stals från seniorcenter i Söderhamn

Under natten mot måndagen stals arbetskläder som tillhör Fixarservice på ett seniorcenter i Söderhamn.
Nu informerar kommunen om inbrottet för att förhindra att personer ska utge sig för att vara kommunanställda.

Annons

Inbrottet skedde på seniorcentret Solgläntan i Söderhamn. En bil och arbetskläder stals. Polisen har varit på platsen för att säkra spår efter stölden.

Arbetskläderna tillhör Fixarservice. En tjänst som vänder sig till de i kommunen som är 67 år och äldre och behöver hjälp med sysslor i hemmet.

På de stulna kläderna finns en tydlig Söderhamnslogga.

Nu informerar kommunen om inbrottet för att inte någon ska misstas för att vara kommunanställd.

"Om du blir kontaktad av någon som utger sig komma från Söderhamns kommuns Fixarservice, men inte bokat tid, bör du alltså inte släppa in den personen i ditt hem", [mm-link type="external" title="Inbrott%20p%C3%A5%20seniorcenter%20Solgl%C3%A4ntan,%20arbetskl%C3%A4der%20stulna" text="st%C3%A5r%20det%20p%C3%A5%20soderhamn.se" site="http://www.soderhamn.se" relative="false" path="/omsorgochstod/nyhetsarkivomsorgochstod/nyheteromsorgochstodforstasida/inbrottpaseniorcentersolglantanarbetskladerstulna.5.19548ad6150ce1d3c64ec531.html" name="mm-link" href="http://www.soderhamn.se/omsorgochstod/nyhetsarkivomsorgochstod/nyheteromsorgochstodforstasida/inbrottpaseniorcentersolglantanarbetskladerstulna.5.19548ad6150ce1d3c64ec531.html" display="inline" allow_relative="false"]

– Vi tar det säkra före det osäkra och går ut och informerar våra gamla och nya kunder om stölden, säger Helena Mossnelid på omvårdnadsförvaltningen.

Emil Andersson

Mer läsning

Annons