Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Adrian trollade bort Teatern

/
  • 17-årige magikern Adrian Videla från Söderhamn bjöd Söderhamns teater på svindlande trick.

Publiken i Söderhamns teater fick se hisnande trick när unge magikern Adrian Videla satte upp en egen show.

Annons

Idén har han haft i ett par år, men det är framför allt under det senaste halvåret Adrian Videla från Söderhamn jobbat med att sätta ihop sin egen show. På lördagen visade han publiken i Söderhamns teater vad han jobbat med.

Läs också: Adrian förtrollas av magins värld

De tappar hakorna under jongleringstrick och rynkar pannorna då saker dyker upp där de inte borde. "Förundran" heter föreställningen och visst fanns den i lokalen när 17-åringen skruvar upp tempot med rappa monologer, magi och nummer där publiken bjuds in.

– Ja... det var något nytt, säger Ale Lindqvist med ett leende.

Han har nyss knallat upp scen för att vara del i ett nummer. Plötsligt har han en tatuering på handen och fattar ingenting. Förundran var det.

– Jag vill att publiken ska gå härifrån och komma i håg föreställningen, att de inte glömmer den första taget, säger Adrian Videla, som till vardags studerar vid cirkusgymnasiet i Gävle.

I framtiden planerar han att utvecklas vidare Magihögskolan i Stockholm. En dröm är också att jobba utomlands, kanske som magiker på något kryssningsfartyg. Men efter "Förundran" ställs siktet först in mot trolleri-SM i Uppsala.

Mer läsning

Annons