Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

111111 är deras dag

/
  • Anna och Micke gifter sig i dag i Norrala kyrka. Barnen heter Vincent, 7,5 månader, och Thelma, 2 år.

Ett udda datum och en bröllopsdag som blir lätt att komma ihåg.

I dag gifter sig Anna och Micke i Norrala kyrka.

Annons

Anna Grip, 25, och Micke Andersson, 27, har varit ett par i över tio år. Det var med andra ord dags att gifta sig, tyckte de. Och under fredagen säger de ja till varandra i Norrala kyrka.

En av anledningarna till att det blir just den 11 november 2011 är att datumet är lite udda.

- Och när vi ändå skulle gifta oss så passade vi på att göra det på ett roligt datum. Det är ett tag tills det kommer tillbaka igen, säger Anna Grip.

Vigseln blir dock inte klockan 11.

- Alla har frågat det, men det kändes lite stressigt med 11 så vi tog klockan 12.

Närmaste släkten och en del vänner kommer till Norrala kyrka. Ungefär 40 gäster uppskattar Anna att det blir. Efteråt blir det mingel och bubbel innan de nyblivna äkta makarna åker iväg på en liten semester.

Micke jobbar som ställningsbyggare, medan Anna just nu är mammaledig med Vincent som är 7,5 månader. Dessutom har paret en dotter som heter Thelma och är två år.

Anna håller på och ordnar med bröllopsbestyr in i det sista. Hon säger att det mesta är under kontroll men att det finns en del kvar att fixa med.

- Lite saker till minglet, och så ska vi fotografera barnen i dag (torsdag), säger Anna som kommer kliva upp klockan sex på morgonen och få hjälp med att fixa frisyr och make up.

Hur tror du livet som gift kommer att bli?

- Det blir nog ganska lika som det är nu.

Mer läsning

Annons