Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rösta fram Årets Lussekatt - coola katter

Nu är det dags att utse Årets Lussekatt i vår populära tävling! Här kan du rösta fram din favorit i kategorin coola katter.

Annons

Förra året vann Saffran från Gammelsträng och kunde titulera sig Årets lussekatt 2014. Frågan är vilken katt som blir läsarfavorit i år?

Närmare 300 kandidater har anmälts till årets tävling och nu återstår det att se vilka 15 katter ni läsare röstar fram till den slutliga finalomröstningen. Fem från varje kategori går vidare och utöver det så väljer en jury ut sina fem favoriter oberoende kategori. Totalt är det alltså hela 20 katter i final!

Så röstar du i kategorin COOLA KATTER:

Sms:a HH(mellanslag)COOLA (mellanslag) följt av numret på din favorit. Skicka det till 72001. Stopptid för röstningen är söndag 29 november.

Varje sms kostar 10 kronor + eventuell trafikavgift.

De 20 katterna presenteras både i våra papperstidningar och här på helahalsingland.se. Finalomröstningen för att ta ut de 15 läsarfavoriterna genomförs 17-29 november. Årets lussekatt presenteras den 12 december.

Vinnaren av tävlingen Årets Lussekatt får presentkort på Hälsinge smådjursklinik, värt 2500 kronor. Dessutom får tvåan presentkort på samma ställe för 1500 kronor och trean presentkort på 1000 kronor.

Du kan även rösta i dessa kategorier:

Söta katter

Galna katter

Mer läsning

Annons