Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Turbulensen efter danssatsning uppklarad

/
  • Roland Persson, som är ordförande för Viksjöfors IF, huvudföreningen, är nöjd med söndagens extramöte. Vi ska se positivt på framtiden för paviljongen, säger Roland Persson som har bett Micke Broberg om ursäkt.
  • Det var här i köket i danspaviljongen i Viksjöfors som extramötet hölls på söndagen. Det var också i danspaviljongen som de tre danserna arrangerades förra året och som ledde till den turbulens, som nu verkar vara uppklarad.

Turbulensen efter förra årets danssatsning i Viksjöfors verkar nu vara uppklarad. På söndagseftermiddagen samlades runt 12 personer till extramötet om turbulensen, det ekonomiska efterspelet kring danserna förra året i Viksjöfors danspaviljong.

Annons

– Jag har bett Micke Broberg om ursäkt. Nu ska vi sträva åt samma håll. Vi har kommit överens. Han tyckte det var bra att jag bad om ursäkt och att jag dementerar det jag har sagt. Han kommer att hjälpa oss även i fortsättningen, säger ordförande för Viksjöfors IF:s huvudförening Roland Persson.

Har ni fått prata ut?

– Ja, det tycker jag. Vi har fått säga det vi ville ha sagt. Jag tycker det gick bra på det sättet. Nu går vi vidare och vi får se vad som händer i framtiden. Vi ska försöka sträva åt samma håll, säger Roland Persson.

 

 

Mer läsning

Annons