Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tomtarna från Alfta Frakt spred glädje

/
  • ( Foto: Maria Larsson ) Ulf Hanses som tog initiativet till insamlingen på Alfta Frakt lämnar ett stort paket till lekterapeuten på barnkliniken My Areen-Westberg som hon i sin tur ska ge något sjukt barn.
  • ( Foto: Maria Larsson ) Mats Persson som är en av ägarna till Alfta Frakt på väg in på sjukhuset i Gävle med kassar fyllda med leksaker.
  • ( Foto: Maria Larsson ) Mats Persson från Alfta Frakt med några ur den jätteglada personalen My Areen-Westberg, Mia Österback och Annsofie Johansson.
  • ( Foto: Maria Larsson ) Ulf Hanses som tog initiativet till insamlingen på Alfta Frakt lämnar ett stort paket till lekterapeuten på barnkliniken My Areen-Westberg som hon i sin tur ska ge något sjukt barn.
  • ( Foto: Maria Larsson )  My Areen-Westberg som är lekterapeut på barnkliniken på Gävle sjukhus tar emot julklappar till barnen ab Ulf Hanses, Mats Persson och Bengt Ivarsson från Alfta Frakt.
  • ( Foto: Maria Larsson ) Julklappar till ett värde av närmare 9000 kronor som företaget Alfta Frakt och deras anställda skänkt på väg in på barnkliniken på Gävle sjukhus.
  • ( Foto: Maria Larsson ) - Vilken omsorg och värme. Vi är jätteglada för de julklappar Alfta Frakt och deras anställda skänkt, säger My Areen-Westberg vid barnkliniken i Gävle.

I lördags kom tomtarna från Alfta Frakt med sina julklappar till barnkliniken vid Gävle sjukhus. Det var inte bara barnen som blev glada för paketen även personalen imponerades av Alftaföretagets insats.

Annons

Under lördagen dök tre tomtar från Alfta Frakt, Ulf Hanses, Mats Persson och Bengt Ivarsson upp med ett jättelass med paket på barnkliniken vid Gävle Sjukhus. Filmer, dvd-spelare, dataspel och leksaker för 9 000 kronor.

- Vilken omsorg och värme bakom de här julklapparna. Visst brukar vi få en del gåvor till jularna men aldrig i den här omfattningen. Med tanke på vilka tider vi lever i just nu med nedskärningar och lågkonjunktur känns det här fantastiskt. Vi är otroligt glada, säger My Areen-Westberg som är lekterapeut på barnkliniken.

Vi berättade för någon vecka sedan om det insamlingen som startats på Alfta Frakt på initiativ av chauffören Ulf Hanses. Tanken hade fötts i lastbilshytten. Han framförde sina tankar på jobbet och då lovade företaget att ställa upp med lika mycket pengar som de anställda samlade i hop.

- Det blev 8 960 kronor sammanlagt, säger en glad Ulf Hanses.

 

Mer läsning

Annons