Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tommy Dahlman besöker pingstkyrkan i Edsbyn

/

Den i kyrkliga sammanhang uppskattade talaren Tommy Dahlman från Trollhättan besöker under helgen pingstkyrkan i Edsbyn. Företag, föreningar och kyrkor är alla arenor han känner sig hemma med. Hans budskap innehåller ofta livsmod och visdom som hjälp att övervinna motgångar i livet.

Annons

Tommy Dahlman är en förkunnare som funnit vägar och metoder att nå nya målgrupper med sitt budskap. Han tror på dialog, samtal och att vara socialt utåtriktad. Genom sitt nätverksbyggande har han startat både företag och ideella organisationer.

Tommy Dahlman är författare till sju böcker. Den senaste boken Dimmorna lyfter är en vägledning för alla som bär på en sorg i livet. Han har tagit utgångspunkten i möten med tjugo sorgehus och genom sina reflektioner bidrar han med en konstruktiv och stödjande ton för alla drabbade. Själv har han verkligen fått prova på vad sorg är då hans tre syskon omkom i olyckor under hans uppväxttid.

På lördag håller Tommy Dahlman ett seminarium och på söndag är han gudstjänstens talare samt medverkar vid en kafékväll. Med sig till Edsbyn har Tommy Dahlman pianisten Kjell-Åke Ling.

Mer läsning

Annons