Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Synpunkter om renovering

Under nästa år 2012 kommer Alfta sim- och sporthall att rustas. Idrottsföreningarna och skolan som hyr av kommunen har haft möjlighet att komma in med synpunkter och önskemål.

Annons

Alfta GIF handboll önskar bland annat en ny matchklocka, eftersom den gamla har krånglat en del under den gångna säsongen. Den nya matchklockan skulle även visa tid, utvisningar och resultat.

Föreningen önskar vidare nya och höga vattenkranar vid tvättfatten på toaletterna, som gör det lättare att fylla på vattenflaskor.

Andra önskemål från Alfta GIF handboll är en bolltvätt och ett förråd för handbollsmaterial förutom det så kallade köket.

Även Alfta innebandyklubb vill att resultattavlan kan moderniseras, eftersom utvisningstiden inte fungerar.

Man tar även upp behovet av rullstolsplatser på läktaren och behovet av handikapptoalett vid sporthallens entré. Kanske kan nya utrymningsvägar användas som entréer för just rullstolar, resonerar innebandyklubben. Man vill även stämma av med någon handikappförening.

Innebandyklubben önskar också en fullstor plan, som mäter 20 X 40 meter jämfört med nuvarande 18 X 38. I dag får man spela med dispens.

Om sporthallsgolvet måste bytas vill innebandyklubben att skenan till vikväggen tas bort.

Klubben önskar fler förrådsutrymmen.

Mer läsning

Annons