Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stormässa igen

/
  • Vackra Forsparken i Alfta är platsen för Stormässan. Under lördag och söndag arrangeras årets Stormässa. I fjol hade man 1 300 besökare på lördagen.
  • Perssons pack har spelat två gånger på den utbyggda scenen, senast den 4 juli under Sommarfesten då knappt 900 besökare kom dit.
  • På lördag och söndag kan man besöka Forsparken i Alfta under årets Stormässa.

På lördag den 15 augusti och söndag den 16 augusti är det åter dags för den årliga Stormässan i Alfta. Publikmagneter i år är Sigge Hill och Magnus Carlson från Weeping Willows på lördag kväll och Team Hanna på söndag eftermiddag.

Annons

Det är Alfta GIF fotboll och Alfta GIF ishockey som arrangerar Stormässan i Alfta. På lördag kväll startar man med en dans- och underhållningsafton med dansbandet Nova i en av de röda danspaviljongerna och disco med Safari mobil disco i den andra.

På stora scenen uppträder Sigge Hill och som har bjudit in Magnus Carlson.

På söndag släpps Stormässans egen tidning Alftaålen ett par timmar innan karnevalståget startar. I år är hittills nio ekipage anmälda, men det brukar komma till fler innan det är dags. I fjol vann ekipaget Spökbyn.

Med i tåget kör också i år några fina 50-tals bilar, som sedan kommer att stå parkerade på parkeringen utanför Forsparken. Bollnäs ungdomsorkester spelar i täten och underhåller sedan i parken.

Där blir det också dragning på Ållotteriet, som är kopplat till Alftaålen. Men man måste befinna sig i parken om man ska ha chans att vinna något.

Gänget från Småstadsliv kommer att finnas på plats och Lurvpösarna från Småstadsliv kommer även att underhålla på stora scenen, där Team Hanna kommer att uppträda.

Gert Askefjord kommer att leda programmet från stora scenen, där det senare på dagen blir prisutdelning till de bästa ekipagen i karnevalståget.

Mer läsning

Annons