Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Småstadsliv firar jul med ny film

/
  • Kenta, Christer Johansson, kommer med en liten tomte i julklapp till flickvännen Vanessa, Martina Olsson. Peter Rox Eriksson låter filmkameran gå.

Succén med Småstadslivfilmerna, sommarens liveshow och höstturnén gör att gänget bakom projektet inte vilar på lagrarna. I dagarna tas de sista scenerna till en fjärde film som kommer ut lagom till jul, Småstadsliv firar jul heter filmen som kan ses som en extra bonus till Småstadslivs alla fans.

Annons

Nej, någon risk till att Småstadsliv med sina skruvade karaktärer skulle upphöra tycks det i alla fall inte vara för tillfället. Höstturnén har fått utökas med någon dag. Det planeras både för en julshow och en vårturné och så filmas i dagarna de allra sista scenerna i ytterligare en film, Småstadsliv firar jul.

- Man kan väl säga att den här filmen är en bonus till alla våra fans, säger Christer Johansson som är manusförfattare och regissör.

Enligt Peter Rox Eriksson som nu liksom tidigare svarar för filmning och produktion blir filmen ungefär en timme och femtonminuter lång.

I filmen får man följa de sedan tidigare kända karaktärernas olika julfiranden.

Några större premiärfestligheter är det inte tänkt att bli den här gången.

- Den kommer nog att premiärvisas på några biografer, men inget är riktigt bestämt än, Säger Christer Johansson.

- Det här får allt bli den allra sista Småstadslivfilmen vi gör, säger Martina Olsson som gestaltar Vanessa.

Osvurit är nog bäst.

Mer läsning

Annons