Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Småstadsliv drar på turné

/
  • Efter succén i Edsbyn drar nu Småstadsliv LIVE ut på en veckolång turné. Förutom Söderhamn, Hudiksvall och Ljusdal i Hälsingland så får Östersund, Sundsvall, Gävle och Avesta besök av det glada gänget.

Efter succén med Småstadsliv Live som drog fullsatta föreställningar i Edsbyn ger sig nu Christer Johansson och de övriga i Småstadslivsgänget ut på en veckolång turné med samma show. Småstadsliv blir tydligen en svårare historia att släppa för de inblandade då man nu också har långtgående planer på en julshow.

Annons

I och med inspelningen av filmen Småstadsliv 3 så sade Christer Johansson och övriga inblandade i filmprojektet att de hade gjort sitt vad gällde Småstadsliv och att de skulle satsa på ett annat filmtema, Krogliv.

Nu tycks Småstadsliv vara allt för svårt att släppa. Efter succén med Småstadsliv Live beger sig nu nämligen Småstadslivsgänget ut på en veckolång turné med start på måndag i Söderhamn. Sedan ska man avverka Östersund, Sundsvall, Hudiksvall, Ljusdal, Gävle och Avesta.

- Det blir i stort sett samma föreställning som vi körde i Edsbyn, säger Christer Johansson som skriver manus och regisserar.

De som missade Småstadsliv Live i Edsbyn eller inte har tillfälle att åka någon annanstans för att se föreställningen kan vara lugna, Småstadsliv Live kommer nämligen på film.

Ni tycks ha svårt att släppa Småstadsliv?

- Det verkar inte bättre. Det är ju så stort intresse för Småstadsliv. När vi spelade Småstadsliv LIVE i Edsbyn kom det ju besökare från hela landet.

Hur blir det med ert nästa planerade projekt, Krogliv?

- Det får bli under 2011 någon gång. Först har vi planerat en Småstadsliv julshow. Då kommer vi att hålla till på Tuppens danskrog, till att börja med i alla fall, säger Christer Johansson.

Mer läsning

Annons