Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Påtänd ungdom och äggkastning - läs senaste polisanmälningarna

Här kommer en sammanfattning från de senaste dygnens polisanmälningar.

Annons

Påverkad man omhändertogs

Edsbyn

En Edsbyman i 25-årsåldern omhändertogs på lördagskvällen av polis. Patrullen plockade upp mannen vid Idrottsparken i Edsbyn vid 23-tiden på kvällen och eftersom han visade tydliga tecken på narkotikapåverkan fick han följa med till polisstationen i Bollnäs för provtagning. Förutom narkotikabrott misstänks mannen också för dopningsbrott eftersom han visade tecken även på sådant missbruk. Provsvaren får utreda om han är skyldig eller inte.

Stoppades av polis

Bollnäs

En Bollnäsbilist i 20-årsåldern fastnade på söndagskvällen i en kontroll vid Karlslund. Mannen visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och fick följa med polisen.

Ny anmälan om äggkastning

Arbrå

Ännu en anmälan om äggkastning har inkommit från Arbrå. Det har kastats ägg på en bil som var parkerad på Ängeslundsvägen. Detta har orsakat skador på lacken.

Riskabel färd för barn i baksätet

Bollnäs

Polisen stoppade på fredagen en bil i Bollnäs. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknade körkort och i baksätet satt ett barn utan bilbälte. Bilen hade dessutom vinterdäck.

Påverkad flicka omhändertogs

Bollnäs

Natten mellan lördag och söndag omhändertogs en flicka född 1998 utanför en av Bollnäs krogar. Ordningsvakterna på krogen hindrade henne från att komma in och eftersom hon också visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika eller liknande tillkallade de även polis. En patrull kom och hämtade med henne till polisstationen för provtagning. I väntan på provsvaren misstänks hon nu för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Takbox stals över natten

Alfta

På fredagsmorgonen upptäcktes att en takbox blivit stulen från taket på en bil i Alfta. Bilen stod parkerad på en gårdsplan i Alfta och takboxen var värd 8 000 kronor.

Mer läsning

Annons