Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

På ny plats i Bollnäs

/

SNA Europe i Bollnäs och Edsbyn har sedan i förra veckan samma platschef. Platschefen i Edsbyn Eckhard Eriksson har gått in som platschef även i Bollnäs sedan Lars Lindgren valt att säga upp sig.

Annons

För närvarande pågår förhandlingar om att dra ner på personalstyrkan i Bollnäs, men Eckhard Eriksson kommer inte att delta i dessa utan fokusera på den framtida verksamheten efter förhandlingarna.

Samtidigt är anläggningen i Edsbyn, som Ljusnan tidigare har berättat, på väg att säljas. Det är huvudkontoret i Paris som sköter försäljningen och det finns flera intressenter.

Är detta med samma platschef i Edsbyn och Bollnäs en tillfällig eller en permanent lösning?

– Det vet jag inte. Det beror på vad som nu händer i framtiden. Det kan vara en permanent lösning, säger Eckhard Eriksson, som återvänder till Bollnäs kan man säga.

Mellan 2005 och 2007 var han nämligen produktchef för handsågar i Bollnäs, innan han blev platschef i Edsbyn där han började jobba inom produktionen redan 1980. På den tiden ägdes EIA, som företaget hette i Edsbyn, av Sandvik. Sedan dess har han varit med om några namnbyten.

 

Mer läsning

Annons