Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny säsong för Blott en dag i Edsbyns närradio

Nu har en ny säsong av det populära lördagsmagasinet Blott en dag i Edsbyns närradio dragit i gång igen. Programmet med tävlingar, musik, gäster med mera började sändas redan 1982 och har sedan levt kvar.

Annons

Edsbyns kristna samarbetskommitté, EKS, har nu inlett en ny säsong av det populära lördagsmagasinet Blott en dag i Edsbyns närradio. Det två timmar långa programmet med bland annat musik, tävlingar och gäster har en trogen och delaktig lyssnarskara.

Bertil Eriksson som är ordförande i närradioföreningen och en av programledarna för programmet Blott en dag berättar att det är fyra olika team som turas om att ansvara för programmen.

De fyra teamen leds av förutom Bertil Eriksson, Harley Sarne, Allan Nyström och Sven-Olov Önnegren.

- Vi körde igång redan i lördags med Allan Nyströms gäng. Nu på lördag är det Sven-Ölov Önnegrens tur. Det programmet kommer bland annat att handla om den kommande hälsoveckan.

Blott en dag följer skolterminerna och sänder fram till jul då höstsäsongen avslutas med en uppesittarkväll.

- Vi började med det här programtypen redan 1982 som då var på fredag och hette Fredagsmagasinet. Sedan blev det Blott en dag tisdag och sedan många år har vi sänt Blott en dag på lördagarna, säger Bertil Eriksson.

Förutom Blott en dag har EKS nu även inlett höstsäsongen för andra program som exempelvis morgonandakterna.

Mer läsning

Annons