Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medborgarförslag - frukost vid simhallen även i Edsbyn

/
  • Här i kafeterian intill simhallen i Celsiushallen skulle man kunna duka upp en enkel frukost, föreslår Barbro Eklund.

Inför möjligheten att äta en enkel frukost i samband med morgonsimningen även vid simhallen i Edsbyn.

Annons

Det föreslår nu Barbro Eklund i Edsbyn i ett medborgarförslag till kommunen. Barbro tycker själv att det är jätteskönt att gå och simma.

– Skälet till varför jag skrev medborgarförslaget är att jag tycker det är lite folk som går till simhallen i Edsbyn och simmar. Det behövs puffa på lite extra och jag tror dom måste göra något för att locka dit mer folk, säger Barbro Eklund.

Läs mer: Löpband och motionscyklar i bassängen

Hon föreslår att man inför möjligheten att äta en enkel frukost i samband med morgonsimningen, till exempel på fredagar.

Eftersom många föredrar att simma på morgonen vore det trevligt att det finns fika eller frukt. Frukost på fredagar, som i Alfta simhall, låter jättetrevligt. Jag hör att många saknar detta, skriver Barbro Eklund i sitt medborgarförslag.

Läs mer: Kommunen satsar 200 000 på utveckling av Celsiushallen

Det är ingen hotellfrukost Barbro ser framför sig, utan till exempel en termos med kaffe eller tevatten, en korg med frukt och kanske en liten yoghurt.

– Jag vet att folk från Edsbyn som åker till Alfta för att just kunna morgonsimma och sedan äta frukost. Det är en bra start på dagen, säger Barbro Eklund.

Morgonsimma kan man göra måndag-fredag i Edsbyns simhall.

Se mer: Avklätt i Celsiushallen

Mer läsning

Annons