Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljudbutiken flyttar från Edsbyn till Bollnäs

/
  • Johnny Hallstensson flyttar nu sin specialaffär för billjud, Ljudbutiken till Bollnäs. Där blir det en utökad verksamhet varför han anställt sin brorson Per Hallstensson som ska hjälpa honom.

På fredag klappar Johnny Hallstensson igen sin affär Ljudbutiken i Edsbyn för att flytta den till Bollnäs. Flytten syftar till att komma närmare kunderna samt att utöka verksamheten ytterligare.

Annons

Efter 14 år som butiksinnehavare i Edsbyn flyttar nu Johnny Hallstensson sin specialaffär för billjud, hemmabio och bilstyling, Ljudbutiken, till Bollnäs och lokaler i Mekonomenhuset på Ren.

- Visst känns det lite konstigt när man är uppväxt här i bygden och haft butik i Edsbyn 14 år att flytta till Bollnäs. Jag tror på ett större kundunderlag i Bollnäs och samtidigt så utökar jag verksamheten en del. Jag har därför anställt min brorson Per som ska hjälpa mig med monteringar som han är väldigt duktig på.

Johnny Hallstensson öppnade först en reservdelsbutik för bilar men de senaste fem åren har inriktningen varit ljudanläggningar för bilar, stereo, slutsteg och högtalare.

- Till 80 procent säljer vi billjud sedan för vi också hemmabio och bilstyling som lampor, lyktor och spoilers.

Även om det största intresset för billjudsanläggningar finns bland de yngre så har Johnny Hallstenssons kunder i alla åldrar.

- Det är människor som vill ha bra ljud på den musik de lyssnar på i sina bilar, säger han.

Johnny Hallstensson har även en butik i Gävle med en anställd. Den 8 februari öppnar han i Bollnäs.

Mer läsning

Annons