Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen dans på rosor efter dansen för Viksjöfors IF

/
  • Nypremiär for dans med Larz-Kristerz i Viksjöfors danspaviljong. Efter fjolårets tre danser blev det bara surt efter för Viksjöfors IF.

Viksjöfors IF känner sig i dag lurade av, Mikael Broberg, drivande kraft bakom den nysatsning på dans i Viksjöfors danspaviljong som gjordes förra året. Lättvindligt investerande och bristfälligt redovisad ekonomi gör att föreningen i dag dras med en större skuld.

Annons

För bra precis ett år sedan var det nypremiär för dans i Viksjöfors danspaviljong med inga mindre än de då nyblivna segrarna i Dansbandskampen, Larz-Kristerz. Det blev en stor succé´. Ytterligare ett par danser arrangerades under våren i fjol men vad hände sedan?

Nej, någon dans blir det inte i vår i Viksjöfors danspaviljong. Att det kan bli dans igen utesluts dock inte av Viksjöfors IF:s ordförande Roland Persson, men då med andra personer som håller i arrangemangen. Fjolårets satsning som drevs fram av Viksjöforsbon Mikael Broberg resulterade endast i skulder och uteblivna intäkter för föreningen.

Huvudstyrelsens ordförande Roland Persson är förstås besviken.

- Mikael Broberg gjorde en massa inköp som han inte hade fått sanktionerade av styrelsen. Han sade till oss att ett elföretag i Edsbyn sponsrat paviljongen med spisar och lampor bland annat men det visade sig vara helt fel när räkningen på 57 000 kronor så småningom kom.

Någon polisanmälan har inte föreningen gjort utan försöker lösa problemen ändå.

- Vi har fått några inkomster utan bara utgifter för el bland annat.

Sonny Johansson från fotbollssektionen berättar att de hade blivit lovade 20 000 kronor av Mikael Broberg för hjälp under danskvällarna men de pengarna har fotbollssektionen inte sett röken av.

Mer läsning

Annons