Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Helkväll med Perssons pack

/
  • Skönt att slippa oroa sig för vädret! Markus Pettersson, Per Persson och Jonny Jonsson slipar på förberedelserna inför satsningen i maj i Alfta ishall. Två gånger på raken har det regnat, när man kört utomhus i Forsparken.
  • Det har hänt något i Hälsingland. Band har börjat spela lite varstans och folk har börjat gå ut, säger Per Persson.

Det blir en helkväll med Perssons pack i Alfta ishall i maj. Per Persson kommer även att bjuda in gäster, än så länge hemliga. Ishallen görs om till nöjeslokal med kafé och servering och en pub. I mitten vid ena långväggen byggs det en scen och framför får publiken stå.

Annons

– Det viktigaste med kvällen är att folk får komma ut och träffa varandra och umgås. Prata med varandra. Stöta på varandra. Bråka med varandra, säger Per Persson som själv har många minnen från just ishallen i Alfta.

Det är Alfta GIF hockey som står bakom satsningen den 15 maj, som man hoppas ska bli lika välbesökt som den årliga surströmmingsskivan.

– Folk bör inte missa det här. Jag tror ingen som kommer hit blir besviken. Kommer det 1 000 personer är jag supernöjd, säger Jonny Jonsson för nöjesgruppen inom Alfta GIF hockey.

Perssons pack kommer att dela in sitt framträdande i tre avdelningar med olika teman. En tanke är att presentera några "glömda" låtar.

Mer läsning

Annons