Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Håkan Berg showar i Viksjöfors

/
  • Håkan Berg kommer ge

"En helt suverän show" är namnet på Håkan Bergs föreställning och just som namnet antyder lovar artisten att bjuda på en show blandat med humor, musik och trolleri.

Annons

Söndagen 31 maj kommer Håkan Berg att ge en show i sin hemby Viksjöfors. Tillsammans med sin kompanjon Micke Svahn kommer de att ge "En helt suverän show" på Danspaviljongen.

- Jag ska vara konferencier på Dansforum i Viksjöfors på lördagen och då passade jag på att boka in söndagen för att visa min föreställning.

Håkan Berg är uppvuxen i Viksjöfors och som 18-åring flyttade han till Stockholm för att gå Kalle Flygares teaterskola. Sedan dess har han arbetat som artist för bland annat Wallmans salonger.

- Jag började som komiker och trollkarl men nu blir det även sång. Med de bitarna kan jag bjuda på en show med en gränslöshet där publiken inte riktigt vet vad som händer. Det är en riktig dröm för en showartist att kunna utveckla en sådan föreställning. Jag tycker det blir en helhetskänsla då de olika bitarna lyfter varandra, säger han.

Håkan Berg gillar att göra en showkomik som är tidlös och gränslös och som kan inspirera andra att våga vara roliga.

- Det låter som en klyscha men det bästa som finns är att stå på scenen och få andra att skratta. Jag vill att publiken ska få en må bra-känsla av föreställningen.

Mer läsning

Annons