Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"En trevlig fest där Björn Mårtensson blev för full"

/
  • Centerns Anders W Jonsson var en av deltagarna vid den fest i Spjälkaberg, Alfta, som Björn Mårtensson lämnade med att köra bil berusad.

Spekulationerna om vad som hände under den fest i Spjälkaberg, Alfta, som Björn Mårtensson lämnade i bil i berusat tillstånd är många. Någon dryckesorgie tycks dock inte centerpartisterna ha ägnat sig åt då hälften av deltagarna skulle köra bil hem längre sträckor på nattkröken.

Annons

En av de som deltog i festen hemma hos Nils Erik falk i Spjälkaberg på kvällen 1 maj var Anders W Jonsson från Hedesunda. Anders W Jonsson är i dag politiskt sakkunnig vid statsrådsberedningen.

- Det var en trevlig fest Nisse hade ordnat med. Man kan väl kalla det ett knytkalas där vi badade och åt gott. Problemet var att Björn Mårtensson blev alldeles för full, säger Anders W Jonsson.

Enligt Anders W Jonsson skulle alla utom Björn Mårtensson åka hem till sitt efter festen. Den ende som tänkte ligga över hemma hos Nils Erik Falk var just Björn Mårtensson.

- Björn blev rejält berusad och några hjälpte honom in så han fick lägga sig och vila en stund. Han kom sedan ut igen och sade att han skulle gå till bilen och hämta kläder.

- Då hörde vi hur han startar bilen. Så ser vi hur han far i väg. Han var som sagt rejält full och vi ringde polisen för vi förstod att det där skulle kunna sluta riktigt illa.

 

Mer läsning

Annons