Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter Statoil kommer Knagga

/
  • Anders Nordén tillsammans med Elisabeth Pålsgård och Monica Schols håller upp den skylt som ska upp på väggen. I Elisabeths armar sitter också lilla Irma.

Marknaden och initiativet till att starta nya i affärer i Alfta tycks för tillfället vara väldigt god. Senast i raden blir Alftaföretagaren Anders Nordén som nu öppnar en affär i gamla Staoilmacken där han ska sälja elprodukter, vvs, vitvaror, lampor med mera.

Annons

När Alftaföretagaren Anders Nordén i sent i höstas köpte fastigheten efter den nedlagda Statoilmacken i samhället hade han inte den blekaste aning om vad han skulle använda den till. Nu vet han, och säkert en hel del andra också för den delen. Anders Nordén har nämligen redan smygöppnat sin affär Knagga i fastigheten. Ett mindre varuhus vad gäller elprodukter, VVS, lampor och vitvaror. I samband med Ålyran sista helgen i maj sker den officiella öppningen.

Knagga vid Knaggatorget i Alfta blir lite mer än en vanlig fackaffär. Här kommer man att kunna köpa korv, kaffe, mackor, kaffebröd, kvällstidningar, tobak och glass bland annat. Strax innanför entrén är det därför också fint möblerat med bord och stolar för den som vill sätta sig ner och avnjuta sitt fika eller en korv.

- Vi har redan fått en del stadig kunder som kommer och köper kvällstidningar, berättar Anders Nordén.

Mer läsning

Annons