Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Catarina årets företagsamma kvinna

/
  • Monica Hansson, Elisabeth Eriksson och Elisabeth Johansson för Centerkvinnorna gratulerade Catarina Unnegård, som håller i diplom och blommor. Hon fick även pengar, som hon ska spendera på sig själv och inte företaget.
  • Jag ska skissa på en bok om Mårten Andersson och hans möbler. Jag ska även vara med och bygga utställningen vid Strandvägen i Stockholm, vilket blir otroligt roligt, tycker Catarina Unnegård som även skulpterar i blandteknik, som dessa vaser och fat.

Årets företagsamma kvinna 2009 i Ovanåkers kommun heter Catarina Unnegård. Hon har drivit Unnegårds mat & design i fyra år och har ett stort projekt på gång med konstnären Mårten Andersson i början av nästa år.

Annons

Det är Centerkvinnorna Gävleborg som utser årets företagsammaste kvinnor i länets kommuner.

I motiveringen står att Catarina Unnegård i sitt företag erbjuder sina kunder varierande upplevelser i allt från vackra trädgårdar till god och vällagad mat. Med kunskap, goda ambitioner och mycket arbete visar hon att man kan komma långt.

– Jag känner mig jättesmickrad. Jag visste inte om det och har inte hunnit fundera på vad utmärkelsen innebär, men det känns vansinnigt roligt. Jag har en fantastisk familj, som ställer upp på att jag jobbar så mycket, säger Catarina Unnegård.

Mer läsning

Annons