Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Byns bangers ball

/
  • Vicoria secrets modeller gör ett exklusivt besök i Edsbyn på fredag kväll på väg norrut, konstaterar Anders Höglund och David Elofsson.

Vi vill att det ska hända något i Edsbyn även i slutet av november, säger arrangörerna Anders Höglund, Edsbyns hotell och David Elofsson, Röda bonden som drar igång sin rock- och coverfestival på fredag den 27 november - Byns bangers ball.

Annons

Huvudtanken är att besökarna ska kunna gå mellan de olika ställena, som ligger nära varandra och lyssna på olika band och dansa till discomusik två kvällar i rad. Extra blir att Victoria secrets modeller kommer på fredag kväll och gör en uppvisning av häftiga exklusiva underkläder. De är på väg norrut och gör ett stopp i Edsbyn.

– Konceptet är trubadur, karaoke, livemusik, gäst-DJ:s, disco, modeshow och mingel i samma arrangemang. Då kan ingen klaga att det fattas något, säger David Elofsson.

På fredag kväll den 27 spelar Lipstixx ´n bullets som spelar sin form av 80-talsrock eller pudelrock. Medlemmarnam kommer från Edsbyn och Stockholm. Partybandet Snöks finns också på hotellets scen på fredag kväll. Medlemmarna kommer från Edsbyn och Ulricehamn och brukar spela det mesta för att få igång publiken.

På Röda bonden kör man disco natten ut.

På lördag kväll den 28 kommer Snöks tillbaka och på hotellets scen återfinns Fleetmaster från Söderhamn som kommer att köra sina låtar unplugged (akustiskt). De brukar köra covers på hårdrock. Feedback från Edsbyn som kör 80- och 90-tals hårdrockscovers finns också på plats liksom Fucking roses från Söderhamn och Edsbyn som spelar Guns n roses-låtar.

Röda bonden bjuder på Lipstixx ´n bullets denna kväll och Redroxxx från Edsbyn som spelar blandad hårdrock och G.A.D från Stockholm.

Mer läsning

Annons