Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

20-åring misshandlade två personer

Stormässan i Alfta var inte bara en folkfest. När en kille ville avstyra ett bråk mellan två personer fick han flera slag i ansiktet, vilket ledde till näsblod och kraftig smärta.

Annons

Det var strax efter midnatt som en man i 20-årsåldern slog en jämnårig man med knuten hand i ansiktet. Den misshandlade mannen, som kommer från Alfta, fick ont och huden blev röd och svullen vid den vänstra tinningen.

Men för en tredje man som ville avstyra bråket gick det ännu värre. Samme man som slagit Alftabon slog den tredje mannen flera gånger i ansiktet och böjde hans högra hand. Skadorna efter misshandeln blev näsblod och kraftig smärta i både ansiktet och handen.

En man i 20-årsåldern misstänks nu alltså för misshandel i två fall. Flera personer blev vittnen till bråket, bland annat en ordningsvakt.

Ytterligare en polisanmälan har upprättats från Stormässan. Den gäller stöld av en mobiltelefon, en Iphone, ur en stängd kavajficka. Kvinnan som förlorat telefonen uppger i polisanmälan att det inte finns någon möjlighet att hon kan ha tappat den. Värdet på telefonen är 4 500 kronor.

Mer läsning

Annons