Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre personer i svår bilolycka

/
  • Två bilar krockade vid norra infarten till Gnarp på lördagseftermiddagen. Tre personer fick föras till Hudiksvalls sjukhus.
  • På grund av olyckan bildades en lång bilkö i Norrgående riktning på E4:an.

(UPPDATERAD SÖNDAG 15:43) Tre personer fick föras till sjukhus efter att två bilar krockat på E4:an vid norra infarten till Gnarp. Olyckan skedde vid halv fyratiden på lördag eftermiddag. De tre personerna klarade sig med lindriga skador.

Annons

En bil med en man i 70-årsåldern från Gnarp körde ut från OKQ8 i Gnarp och över E4:an då han krockade med en bil som kom körande söderifrån. I den bilen satt en kvinna och en man i 20-årsåldern. De tre personerna fördes akut till Hudiksvalls sjukhus med lindriga skador. Den äldre mannen behövde inte läggas in på sjukhus utan skickades hem samma dag.
Det två bilarna hade krockkuddar som alla löstes ut och enligt insatsledare Per-Åke Kardell kunde situationen för de inblandade sett värre ut om de inte gjort det. Räddningstjänst och sjukvårdspersonal var på plats men ingen polis syntes till på olycksplatsen.
– Det finns ingen tillgänglig polis i varken Sundsvall eller Hudiksvall, säger Per-Åke Kardell. Därför var det tur att bilarna hamnade vid sidan av vägen och inte mitt på E4:an.
En lång kö med bilar bildades i norrgående riktning på E4:an på grund av räddningsarbetet men den kunde smidigt minska eftersom de krockade bilarna låg på sidan av körfältet.

Mer läsning

Annons