Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tennisveckan i Sörfjärden avslutad

/
  • Systrarna Hanna och Ellen Selander, Östersund, 13 och 15 år, båda rankade som Norrlandsettor i sina respektive åldersklasser, gjorde upp om segern i damfinalen på söndagseftermiddagen. Efter en tuff match segrade till slut storasyster Hanna.
  • Hårda tag i handicapdubbelfinalen. Trots en välplacerad smash av Trent Victor, blev det till slut en andraplats för honom och svågern Hans Victor.
  • Några små driftiga entreprenörer såg sin chans att dryga ut fickpengen och drev under veckan café på tennisbanor. Här säljer Rasmus Victor kaffe till Lena Lindahl, medan Irma Bexelius mumsar på en pepparkaka.

Många rafflande matcher i solen och café med hembakt. Det var något av vad den stora tennispubliken i Sörfjärden bjöds på i veckan som gick.

Annons

Under den gångna veckan har det varit full aktivitet på de två grusbanorna i Sörfjärden, då årets upplaga av Sörfjärdsmästerskapet har gått av stapeln.

Banorna, som om två år firar 80-årsjubileum, räknas av tenniskännare som bland de finaste i hela Norrland, berättar tennisföreningens ordförande Eva Einarsson, som också glädjs åt att hela 70 matcher i åtta olika klasser har spelats under veckan. I söndags kväll avslutades det hela högtidligt med prisutdelning och grillfest på asfaltsbanan.

Mer läsning

Annons