Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stormöte i Sörfjärden

/
  • Karl-Erik Nordlund har hört att några politiker trots allt kommer till Sörfjärdens festplats för att lyssnar. Men då helt i egenskap av privatpersoner.

Ett stormöte om va - frågan anordnas i Sörfjärden nu på lördag. – Informationsbehovet är skriande. Det är inte lätt för alla stugägare att ha fullständig koll på läget, säger Karl-Erik Nordlund, sammankallande i KEN-gruppen.

Annons

Det är denna opionsgrupp med medlemmar från både Olerstäkten och Sörfjärden, som har funnit det nödvändigt att samla fastighetsägarna för en förnyad diskussion.

– Vi ska redogöra för vad som hänt och om alla turer sedan den 4 maj ifjol då Nordanstigs kommun fattade beslutet att bilda ett verksamhetsområde för kommunalt vatten och avlopp, förklarar Karl-Erik Nordlund.

Han hoppas många bänkar sig i festplatsens dansrotunda. Också de som inte tagit ställning eller anmäler annan åsikt än arrangören KEN-gruppen.

– Vi är givevis färgade av vår uppfattning. Därför är det viktigt att alla synpunkter kan luftas under mötet.

Några ledande kommunpolitiker tänker inte närvara. Inbjudningarna skickades förgäves.

– Vi har ingen möjlighet att komma. Vi avvaktar tll kommunens eget möte den 22 juli, skrev Stig Eng (C) och Håkan Larsson (M) i ett svarsmail till KEN - gruppen.

 

Mer läsning

Annons