Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Smöret är nyckeln till allt"

Kocken Magnus Olsson visar oss hur man på bästa sätt tillagar en abborrfilé. Inne i Sjömärkets kök i Mellanfjärden guidar han oss genom allt från själva filéandet av fisken till hur man lyckas med den hemmagjorda hollandaisesåsen.
– Smöret gör hela den här rätten. Det ger smak, sälta och mjukhet, säger han.

Annons

Se även:

TV: Så gör Kristoffer för att regnbågen ska fastna på kroken

TV: Häng med på annorlunda laxfiske i Ljusnan

TV: Jessica vill fightas med fisken

TV: Passion för kast och lekbottnar

Osäker på var man kan fiska i Hälsingland? Klicka här för att komma till fiskekartan!

Fram till sista augusti pågår en fisketävling där fina priser står på spel. Läs mer om den här.

Och här kan du se några av de bilder och filmer som skickats in till tävlingen så här långt!

Mer om fiske:

Fiskelycka med mersmak

Tips: Så här rensar du abborren

Mer läsning