Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Shara nöjd med Milano

/

Efter en italiensk visit är Petra Shara Stoor tillbaka i Jättendal - nöjd med att ha knutit nya kontakter.

Annons

Det blev ett lyckat besök - trots missförstånd, säger Petra Shara Stoor, som är tillbaka i Nordanstig och bygger inför sommarens äventyr i Trolska Skogen.

– Allt var superbra och det var roligt att träffa allt folk. Men det hade blivit fel, vi hade hamnat i fotokategorin med Temyn. Och han är ju en installation... Visst, vi hade tagit med en bild som fick stå där, och juryn gav fina lovord, men det gick inte att bedöma oss i den klassen, säger Shara, som hann med både att knyta kontakter och få inbjudningar.

– Det är två gallerier som vill att jag ska ställa ut mina skallar. På ena stället vill de att jag ska göra en workshop också. Dessutom har jag en utställning på gång i Amsterdam. Det är jätteroligt att intresset är så stort, och detta var en superrolig erfarenhet, säger Shara som nu ser fram emot att bli klar med drakbygget hos älvorna och trollen, för att få tid till sin egen verksamhet:

– Här ska hända en hel del, faktiskt. Vi jobbar för att få klart vårt galleri här i Jättendal, som ska öppnas i sommar, och då kommer vi att bjuda på stora överraskningar!

Mer läsning

Annons