Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lange anmäls för bestickning

– Skickar jag mejl till socialtjänsten är det väl självklart att jag förstår att jag inte kan bjuda på alkohol, säger Thord Lange, som nu anklagas för bestickning.

Annons

Enligt TT polisanmäls Thord Lange av socialtjänsten i Sundsvall, för bestickning, för sin inbjudan till konferens på en båtresa Hudiksvall - Mellanfjärden.

Diskussion om ungdomsvård och gode män stod på programmet, tredje programpunkten: "Praktiska övningar och demonstration av hur olika alkoholhaltiga drycker som öl, vin och sprit tillsammans med mat påverkar kroppen. Övningarna påverkar förmodligen debatten på ett minnesvärt sätt" skulle ta större delen av dagen.

– Punkterna stämde, men jag försökte skoja till det med tiderna. Att de första punkterna skulle ta 10 minuter och resten av dagen gå till att äta och dricka var ett uppenbart skämt, tyckte jag. Men det var dumt.

– Skickar jag mejl till socialtjänsten, som är en myndighet, är det väl självklart att jag förstår att jag inte kan bjuda på alkohol. Deltagarna kunde äta till självkostnadspris, men själva medverkan är kostnadsfri, och det var det jag skrev.

Mer läsning

Annons