Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Invasion till gyminvigning i Bergsjö

/
  • Carina Östlund är helnöjd med gensvaret. Det kom intresserade från hela norra Hälsingland och från Medelpad.
  • Susanne Juuso från Bergsjö var en av flera hundra som letat sig till Östigårdsvägen sista lediga helgkvällen. Till höger testar Erik Blixt på östlund sport det splitternya stakningsmaskinen.
  • Tomas Östlund stod i frontposition underm kvällspasset body pump i nya träningshallen.

Carina och Tomas Östlund trodde inte sina ögon.

Nyinvigningen av deras gym lockade massor av träningssugna långt inpå kvällen.

Annons

– I nyårstider är det många som vill komma igång. Så det var en timad premiär för den utbyggda anläggningen, säger Carina Östlund.

En helt ny lokal för de ledarledda passen togs i bruk igår söndag med bland annat svettiga och fulltecknade övningar i body pump.

– Ytterliga fyra träningsmaskiner är inköpta och kompletterar tidigare utrustning. Däribland en stakningsmaskin där skidåkare kan jobba i vänta på riktiga skidspår, fortsätter Carina Östlund.

Susanne Juuso från Bergsjö var en av flera hundra som letat sig till Östigårdsvägen sista lediga helgkvällen. Hon har inte avgivit nyårslöfte att motionera:

– Nej, men jag tyckte det var trevligt att gå hit och kolla på invigningen. Så passade jag på att köra ett individuellt styrkeprogram. På grund av vidarestudier och nytt jobb har jag gjort ett längre uppehåll med regelbunden träning. Så nu ska jag smyga igång igen.

Ägarparet driver Östlunds Sport - och hälsocenter vid sidan av sina ordinarie halvtidsjobb. Tolv instruktörer är timanställda.

Mer läsning

Annons