Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hells Angels i Jättendal

/

Efter en stor spaningsinsats, då Hudiksvallspolisen tog hjälp från Uppsala, Stockholm och Sundsvall har polisen nu slagit fast att MC-klubben North Trail i Jättendal har kontakter med Hells Angels.

Annons

Under lördagskvällen spärrade polisen av vägen och kontrollerade samtliga som åkte till MC-klubbens lokaler. Som mest var arton poliser var på plats under kvällen. Dessutom kretsade en polishelikopter över området.

– Vi har tidigare fått tips från kommuninvånare om att de här sympatierna finns i klubben men inte kunnat bekräfta det förrän idag. Många kan säkert tycka att det är mastigt att göra en så stor satsning mot en MC-klubb i lilla Nordanstigs kommun men det är ett sätt att markera från samhällets sida. Det är inte okej att alliera sig med organisationer med den dokumenterade bakgrund som Hells Angels har, säger Josef Wiklund, vid Hudiksvallspolisen.

Polisen säger att minst tio Hells Angels-medlemmar var på plats i Jättendal under lördagskvällen.

HelaHälsingland har varit i kontakt med en av North Trail MC:s medlemmar, som inte vill uppge sitt namn. Han bekräftar att medlemmar från Hells Angels varit med på festen, men säger att North trail inte har för avsikt att försöka bli Hells Angels-medlemmar.

Mer läsning

Annons