Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han tröttnade rejält på rasad vedhög

/

Efter att Per-Erik Hall i Ilsbo staplat om vedhögen på gården minst tio gånger tröttnade han och lade ut en annons på försäljningssidan Blocket på internet.

Annons

– En vedhög som inte står som jag vill är inte min grej, konstaterar Per-Erik Hall.

Årsförbrukningen av ved var redan staplad i vedboden. Men han hade mellan 10 och 12 kubik mer ved kvar efter röjningar i skogen. Med ont om plats på gården fick vedhögen staplas på en bit mark som lutar lite grann.

– Varenda gång som jag har gått förbi där är det vedträn som har ramlat ned, berättar han.

Efter att ha staplat om halva högen två gånger på en dag, vaknat av att katten kräktes i hallen och när han gått ut på gården ser att vedhögen har rasat igen tröttnade Per-Erik Hall. Han lade ut en annons på Blocket på sitt hatobjekt och hoppades att någon snabbt skulle komma och befria honom från vedhögen.

"Nu har jag staplat om den här j-vla HÖGJ*VELN för sista gången! Den rasar stup i ett, oavsett hur jag staplar skiten. (...) Som sagt, jag ska inte ödsla mer av mitt dyrbara liv på högen utan säljer det mot självplock. (...) Ev byte mot nå roligt, typ en bättre sommar, längre semester, en fungerande bantningskur ... (...) " skriver han bland annat i annonsen.

Och i helgen försvinner vedhögen från gården.

– Så jag hoppas på en trevlig helg nu, säger Per-Erik Hall.

kan du läsa hela annonsen, men veden är alltså såld.

Mer läsning

Annons