Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullt golv på logdanspremiär

/

Det blev nästintill fullt golv på Älvstagården i Jättendal när det var premiär för sommarens logdanser på fredagskvällen.

Annons

Susanne Forslin som hjälpte till vid inträdet uppskattade att det kommit ungefär 250 personer en halvtimme efter att Zlips börjat spela.

– Jag skulle tro att det blir upp mot 400 personer här under kvällen, säger Susanne Forslin.

Bandet Zlips brukar ofta locka många danssugna och fredagen var inget undantag. Ungefär kvart i nio började bilarna fylla på parkeringen utanför Älvstagården. En buss nästintill full kom från Järvsö. Dansvänliga skor sattes på, stora vattenflaskor placerades ut på stolar vid dansgolvet och ett snabbt besök på toaletten hann danarna med innan bandet tog de första tonerna.

– Zlips brukar alltid dra mycket folk hit, likaså brukar Blender göra, säger Susanne Forslin.

Danskvällarna på Älvstagården fortsätter hela sommaren fram till slutet av augusti. Blender kommer till Jättendal om tre veckor och senare i sommar kommer bland andra Zekes och Jannez att spela på logen. Och de danssugna återvänder fredagskväll efter fredagskväll.

– Det är många som kommer tillbaka varje kväll och år. Jag tror att det kommer en hel del folk från Sundsvall också, säger Susanne Forslin.

Mer läsning

Annons