Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

FP har flera nya namn på listan

– Så här många nya namn har vi aldrig haft på vår lista tidigare, sammanfattar Charlotte Klötz Folkpartiets kommunlista till valet i höst.

Annons

Folkpartiet presenterar en personlista med flera nya namn för partiet. Sedan tidigare är det känt att före detta moderaten Ove Wallberg byter till Folkpartiet i år. Charlotte Klötz kommer att satsa på att bli landstingsråd och väljer därför att kliva ned ett steg på listan.

– Jag kommer inte att bli gruppledare i höst. Att jag står som andra namn är en markering att någon annan kommer att få bli gruppledare.

Stefan Haglund toppar listan följt av Charlotte Klötz och Ove Wallberg. Som fjärde namn står Mona Mikaelsson Törnblom från Strömsbruk, ett helt nytt namn för Folkpartiet.

– Det känns jätte roligt att jag får sällskap av ytterligare en kvinna högt upp på listan. Och hon har flera bra idéer, säger Charlotte Klötz.

Folkpartiet kommer inför valet bland annat att driva frågan om två högstadieskolor i kommunen.

Resterande på listan är; Per Ola Wadin, Börje Lindblom, Nils Kenneth Söderlund, Inger Enros, Bo Camel, René Klötz, Lisbet Lagerborg, Anders Elfgren, Eva Johansson-Norlin, Sven-Erik Holmefeldt, Conny Andersson, Jussi Rissanen, Nils Nordlund, Erik Larsson, Lars- Göran Lindgren, Ann-lis Viklund och Bengt Lindh.

Mer läsning

Annons