Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Albograbbarna mästare i fotboll inomhus

/

Lagen från Söderhamn, Bollnäs, Arbrå, Forsa, Sandviken och Gävle kämpade väl men hade inte suck mot teamet från Bergsjö.

Annons

Och undra på det. De flesta av killarna i Albolaget är redan bofasta kuggar i Bergsjö IF:s juniorlag.
I den omtalade premiären på inomhuscupen i Gnarps sporthall deltog tio lag.

När grundspelet inleddes på lördagsförmiddagen var tio lag omklädda till spel. Kvalificeringsmatcherna spelades i tio intensiva minuter och när det var dags för finalomgång ökades matchtiden till en kvart.

När finalenom den nyinstiftade vandringspokalen blåstes igång av domaren stod det snabbt klart var den skulle hamna det kommande året. Albograbbarna var storleken större i allt på plan och med måltjuven Ali Kazemi i laget blev det tre nätrasslare. Samtidigt var det stört omöjligt för motståndarna från Bollnäs att spräcka nollan på den vige och placeringssäkre burväktaren Diliyar Dilimurat med rötter i Östturkistan

– Kul att få vinna. Vi ska göra om det nästa gång, jublade lagkaptenen Alim Kazemi när han höjde bucklan efter vinsten med 3 - 0.

I segrarlaget ingick dessa unga påläggskalvar:

Ali Kazemi, Dliyar Dilimurat, Abas Haseini, Tohev Heidari, Hassein Hasseini, Mohammad Hasseini, Reza Haidari, Daniel Yohanns, Miklas Amiri och Jevad Heravi.

Mer läsning

Annons