Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Tågvärd hotat av man som vägrade köpa biljett

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

En Söderhamnsbo i 30-årsåldern hotade en tågvärd i närheten av Ljusne Järnvägsstation.

Väder:

Kusten: Molnigt och en bit innanför kusten, kan det möjligen bli någon skur. 15-20 grader. Nordlig eller nordvästlig vind.

Inlandet: Möjligen en del sol. Vind omkring nord.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

En explosion inträffade i en garagelänga vid ett bostadsområde i Norrköping i natt. "Det verkar som om taket har lyft, men det brinner inte", säger polisen.

Det råder stor brist på familjehem i landet. En orsak är att antalet barn i fosterhem mer än fördubblats de senaste 20 åren, bland annat på grund av en lagändring och att antalet ensamkommande flyktingbarn ökat.

Internationellt:

Flera fordon tillhörande medlemmar i Hamas och Islamiska jihads militära grenar har förstörts i explosioner i norra Gaza stad. Ingen har hittills tagit på sig skulden för bombdåden.

Argentinas näringslivsvänliga Propuesta Republicanas (PRO) kandidat vann borgmästarvalet i huvudstaden Buenos Aires. Segern är partiets tredje raka, men vinstmarginalen var mindre än väntat.

Kultur:

I fjärde delen av vår artikelserie "Vad får knorren kosta" träffar vi kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP). "Den konst som inte är fri är meningslös", menar hon.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se. Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell

Mer läsning

Annons