Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Man grovt misshandlad – förd till sjukhus

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

En man i 55-årsåldern fick föras till sjukhus efter att han blivit grovt misshandlad.

Sex kanoter har under lördagen stulits från Vågbroskolan i Söderhamn.

Inte något sol- och badväder. Men kanske fiskeväder. Varför inte botanisera i vår fiskekarta och hitta möjligheter på bilavstånd. Nu över 1 600 klickbara sjöar.

Väder:

Växlande molnighet och frampå dagen återigen skurar, lokalt med åska. 14-19 grader. Sydvästlig eller västlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

Swedbank har sedan i höstas gjort det möjligt för hackare att lämna information om säkerhetsluckor i deras IT-system utan att de riskerar polisanmälan.

Två skottlossningar ägde rum i centrala Malmö på lördagen. Polisen kan ännu inte säga om det finns ett samband mellan de två skjutningarna.

Passagerarfartyget Stena Jutlandica kolliderade med ett tankfartyg vid inloppet till Göteborgs i natt. Jutlandica fick ett hål i skrovet och tog in vatten men kunde för egen maskin ta sig in till hamn

Internationellt:

Två män har gripits misstänkta för att ha startat en skogsbrand i Atens nordöstra utkanter. Branden som bröt ut i fredags spred sig snabbt över flera kilometer och hotade flera hem innan den var under kontroll.

Ukrainas regering och proryska separatister beskyller varandra för att ha beskjutit bostadsområden i östra Ukraina trots vapenvilan. Minst fyra civila och en soldat dödades.

Sport:

Jeffrey Webb, tidigare höjdare i Internationella fotbollsförbundet (Fifa) har förklarat sig icke skyldig till anklagelserna i den jättelika korruptionshärvan som rullas upp av myndigheter i Europa och USA.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se. Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell

Mer läsning

Annons