Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Man bråkade på pizzeria och körde rattfull

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

En berusad man ska ha varit inne på en pizzeria i Hudiksvall där han bråkat med olika personer. Därefter ska han ha satt sig i en bil och kört från platsen.

Vid säsongens sista torsdagskväll på Träslottet var det 80-talstema på tipsrundan och underhållning som trollband publiken.

Väder:

Varierande molnighet under hela dagen med tidvis stora solchanser i söder. Temperaturen ligger omkring 15-18 grader med nordvästlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En bilist fångades av fartkameran och en bot på 1 500 kronor skickades till bilens ägare. Nu har tingsrätten friat mannen som hävdar att han är oskyldig. Föraren på bilden äter nämligen en banan – vilket bilägarens LCHF-diet inte tillåter.

En ung vargtik sköts ihjäl söder om Grythyttan efter att ha dödat en kalv i en hage.

Ett jordskalv med magnituden 4,0 inträffade utanför Gällivare under natten. Det var det andra jordskalvet på ett par dygn i Sverige.

Internationellt:

Kalifornien har i flera år hotats av vattenbrist och vattenransoneringen ser ut att ha gett resultat – i juni lyckades invånarna reducera sin förbrukning med 27 procent, jämfört med samma period två år tidigare.

Nigerias armé har vid två tillfällen i veckan fritagit närmare ett hundratal personer som hållits fångna av gerillan Boko Haram.

Sport:

VM-kvalgränsen missades – igen. Men det sved värre för längdhopparen Erica Jarder att tappa segern på Stockholms stadion i går.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se. Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Evelina Lindfors

Julia Andersson

Mer läsning

Annons