Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Ettåring hittades livlös i Umeälven

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt.

Väder:

Det blir en solig lördag. På förmiddagen kan det vara växlande, men mest klart väder. Efter klockan tolv spricker det upp i en klar sol och temperaturerna når 19-20 grader. Vindhastigheten ökar under dygnet och övergår från svag till måttlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En ettårig pojke hittades livlös i Umeälven på fredagskvällen efter att ha varit försvunnen i flera timmar. Hans liv gick inte att rädda.

Ett asylboende i Arboga fick utrymmas efter att polisen fått tips om och hittat två misstänkta föremål i närheten. Den man som erkänt sig skyldig till morden på Ikea i Västerås bodde på det bombhotade asylboendet.

Två män har drunknat efter att en båt kapsejsat i sjön Torskabotten i Lerums kommun, enligt polisen i region Väst. En tredje man klarade sig.

Internationellt:

Minst 46 människor har dödats i två libyska städer under strider mellan extremistgruppen Islamiska staten (IS), en rivaliserande islamistgrupp och styrkor som är trogna den internationellt erkända regeringen.

Tre turkiska soldater har dödats i en attack utförd av den kurdiska PKK-gerillan, uppger armén i ett uttalande.

Sport:

Henrik Stenson och David Lingmerth såg till att sätta rejält med färg på PGA-mästerskapen – tack vare åtta birdies vardera. Efter andra rundan är Lingmerth delad fyra medan Stenson delar 28:e platsen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Antonia Jakobsson

Sofia Forell

Mer läsning

Annons