Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

En 15-årig flicka anmäldes i går försvunnen. Under natten genomfördes en stor sökinsats där både polisen och Missing people deltog. Tidigt på lördagsmorgonen hittades flickan välbehållen.

Väder:

En solig morgon följs av en molnig förmiddag. Halvklart väder under eftermiddagen med en del solchanser. Men vid 21-tiden drar ett regnområde in över Hälsingland. Temperaturer mellan 14 och 19 grader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Dagens pollenprognos

Sverige:

Ett flerfamiljshus i Helsingborg besköts under natten.

Polisen, Skatteverket och Transportstyrelsen tar krafttag mot id-kapningar. Nu ska myndigheterna undersöka hur legitimationer kan bli säkrare, för att minska antalet bedrägerier.

Internationellt:

Undvik att resa till Tunisien – det är rådet från svenska UD, som i går kväll skärpte sin avrådan. Även Storbritannien och Danmark avråder sina medborgare från att resa till det terrordrabbade landet.

USA genomförde i torsdags 16 bombattacker mot Islamiska statens fästen i Irak och Syrien.

Den grekiska regeringen med premiärminister Alexis Tsipras fick tidigt i morse stöd av parlamentet för det reformförslag som presenterades i torsdags.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se. Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: helahalsingland.se

Julia Andersson

Pontus Stark

Mer läsning

Annons