Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många omhändertagna fyllerister i Hälsingland under natten

Natten mot söndag blev stökig på många håll i Hälsingland. Polisen skriver på sin hemsida att de har fått hantera cirka 90 händelser i hela länet mellan 22 och 04 i natt.

Annons

Vid 22-tiden inträffade en misshandel i Ljusdal. Polisen har gripit en person som är misstänkt för misshandel, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Den gripne blev inlagd för tillnyktring och kommer att förhöras senare.

Läs även: Ung kvinna påkörd av smitare i Hudiksvall – polisen har inlett en förundersökning

Vid klockan 23 på lördagskvällen fick polisen rycka ut till en bostad i Edsbyn där en man var aggressiv och våldsam mot anhöriga. Mannen som är i 25-årsåldern togs om hand av polisen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han är även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Läs även: Villa rökskadad efter brand i vardagsrummet

Strax efter midnatt uttalade en man i 35-årsåldern hot mot ordningsvakterna utanför en restaurang i centrala Bollnäs. Mannen som var berusad omhändertogs av polisen för berusning. Han ska förhöras angående hot mot tjänsteman då han nyktrat till.

Totalt har polisen omhändertagit cirka femton personer i länet enligt LOB under natten. Tre av dem är misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk då de uppvisar tecken på att vara påverkade av tabletter/narkotika utöver alkohol.

Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner vår nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik

Mer läsning

Annons