Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vittnen söks av polisen

Polisen vill gärna komma i kontakt med fyra ungdomar som setts i närheten av det eldhärjade huset i Tallåsen strax innan det började brinna.

Annons

Polisutredningen efter branden som förstörde en flerfamiljsfastighet i Tallåsen på måndagskvällen fortsätter. Polisen är nu mycket angelägen om att komma i kontakt med ett gäng ungdomar som setts i närheten av huset tidigare under kvällen.

– Eftersom de rört sig i området strax innan det började brinna kan de ha gjort viktiga iakttagelser som kan leda oss framåt i utredningen, säger Christer Hultin, polisutredare.

Det handlar om fyra ungdomar, två killar och två tjejer som befunnit sig på gräset intill en busshållplats som finns på andra sidan vägen, sett från det nu nedbrunna huset. Ungdomarna har sedan korsat vägen i riktning mot huset. Det här ska ha skett vid 22.30–22.45-tiden. Eftersom branden startade vid 23-tiden tror polisen att ungdomarna kan ha viktiga uppgifter att tillföra utredningen och vill därför gärna att de kontaktar Ljusdalspolisen.

 

Mer läsning

Annons