Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vardagshjälten Erik uppmärksammades

/
  • Centerpartiets Jörgen Johansson, Sören Görgård och Laila Toresson ville med partiets utmärkelse guldklövern visa uppskattning för det ideella engagemang som Erik Andersson lägger ner på Öjegården i Järvsö och andra äldreboenden i kommunen.

I flera år har Erik Andersson från Boda, Järvsö spridit glädje på framförallt äldreboendet Öjegården i Järvsö, men även på andra äldreboenden i Ljusdals kommun. På onsdagskvällen uppmärksammades han för sitt engagemang.

Annons

Erik Andersson har bland annat ordnat trivsel- och musikkvällar flera gånger på olika äldreboenden. På onsdagskvällen uppmärksammades hans engagemang av Centerpartiet som tilldelade honom partiets egen utmärkelse guldklövern.

– Erik Andersson är en vardagshjälte, och för det vill vi visa vår uppskattning, sa Sören Görgård (C).

Tillsammans med partikamraterna Laila Toresson och Jörgen Johansson bjöd han Erik Andersson på tårta, gav honom ett diplom och en guldklövernål att fästa på kavajslaget.

En annan av Erik Anderssons bedrifter som Centerpartiet lyfte fram var att han fått till flera förbättringar på Öjegårdens fastighet. Som två nyinsatta dörrar som tar de boende direkt ut på uteplatsen, så att de slipper ta en lång krånglig omväg.

– Det är guld värt att komma ut i solen, och nu är det enklare för den som vill, sa Erik Andersson om sitt initiativ.

Mer läsning

Annons