Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Träd stoppade trafik

/
  • Väg 296 mellan Los och Voxna, särskilt vid Karlsberg, var vägen på tisdag eftermiddag helt oframkomlig. De omkullblåsta träden var många.
  • Hundratals träd lade sig över vägen söder om Karlsberg på länsväg 296.
  • Väg 296 mellan Los och Voxna, särskilt vid Karlsberg, var vägen på tisdag eftermiddag helt oframkomlig. De omkullblåsta träden var många.
  • Lars Nordstrand från Hamra kapellags besparingsskog fick med motorsåg röja rent från skog längs väg 296 i Karlsberg. Här också assisterad av en traktorgrävare.
  • Längs ett par kilometer längs allmän väg hade det som liknade en tromb dragit fram. I dess spår kunde hundratals med omkullslagna träd räknas.

Kraftiga vindar i samband med åskväder fällde granar och tallar som lade sig över vägen och orsakade stopp i trafiken söder om Karlsberg på länsväg 296 mellan Los och Voxna på tisdagseftermiddagen.

Annons

På en sträcka av ett par kilometer söder om Karlsberg hade hundratals träd fällts av de kraftiga vindarna. Ett träd hade fallit över ett mindre hus och orsakat en del skador.

Under eftermiddagen fanns personal från Hamra kapellags besparingsskog på plats för att röja undan hindren och släppa fram trafiken igen. De i sin tur hade anlitats av Svevia som annars är väghållare i området.

Vid 16.30-tiden var vägen röjd men bilister fick kryssa sig fram mellan avhuggna träd.

Mer läsning

Annons