Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tiger Woods vann karnevalen

/
  • Sommar, sol och karneval. På torsdagen kom sommaren till Ljusdal.
  • Småfåglar som gillar You tube.
  • Det ska synas och det ska låta. Kriterierna som ska uppfyllas är många för karnevalsekipagen.
  • Det spelade fotboll på gator och torg i bokstavlig mening på torsdagen.
  • Telefonjackens tid är förbi. Det menade hantverksprogrammets ekipage.
  • Tiger Woods är inte bara världens bästa golfspelare. Han har visat andra egenskaper som var tacksamma att skämta om i karnevalståget. Det gav NV08 segern i årets karneval.

Sommar, sol och – karneval! Underhållande karnevalståg i riktigt högsommarväder. Här skämtades om telefonjack, fotbolls-VM och kungahuset i en salig blandning. Men Tiger Woods var ett nummer större än konkurrenterna och vann årets karneval.

Annons

Dagen före terminsslutet ska det vara karneval. Den traditionen upprätthåller eleverna på Slottegymnasiet. Den här gången var det sex ekipage som ställde upp.

Visst har det hänt ett och annat under året som är värt att skämta om. Hur är det med telefonjacket till exempel? Är det på utdöende? Ja, dagens elever har inte behov av något, det märktes med all önskvärd tydlighet.

Tiger Woods är tacksam att skämta om genom bravaderna vid sidan av golfbanan. Han nöjde sig inte med 18 hål och i tåget fanns resultaten av "extranumren".

Det stundande prinsessbröllopet är förstås en het medial nyhet, liksom annat kändisfrosseri. Det blir fotbolls-VM utan Sverige och esteterna talade om att de inte vill bli nedlagda.

Det fanns mycket att fundera på för den jury som skulle skapa en resultatlista av dessa vitt skilda fenomen. I karnevalen handlar det nämligen inte bara om att bygga ett ekipage och knalla genom centrum. Bland kriterierna finns nämligen inte bara att vara rolig och aktuell utan även sånt som att låta mycket och dela ut mutor till publiken.

Juryn var inte helt enig i sina omdömen utan vinnaren fick koras genom majoritetsbeslut. Segern gick till naturvetartvåorna och deras ekipage om Tiger Woods.

Mer läsning

Annons