Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

The Hooters-medlem till Järvsö

Världsartisten Eric Bazilian, gitarrist i bandet The Hooters, spelar i Järvsö kyrka dagen innan nyårsafton tillsammans med bland annat Lill-Babs och Jocke Blomberg, från Engmans Kapell.
- Att möta Eric och göra en grej ihop är så stort. Det har aldrig tidigare skådats, säger initiativtagaren Jocke Blomgren.

Annons

Jocke Blomgren spelar tillsammans med Barbro "Lill-Babs" Svensson och Per Engman, sångare och gitarrist i Engmans Kapell, är med samt även Lisa Eriksson, musiker från Folkteatern där hon bland annat medverkat i sommarteatern Jerfsölif och Jonas Olsson, musiker, som bland annat skrivit musik till musikalen Den underbare trollkarlen från Oz.

Det riktigt stora namnet är ändå världsartisten Eric Bazilian, gitarrist i det amerikanska bandet The Hooters.

– Eric är en stor världsartist och han har bland annat skrivit låten One of Us. En fantastisk låtskrivare och musiker. Att möta honom på scen och göra en grej ihop är så stort, säger Jocke Blomberg.

– Det är en musikkonsert med innehåll av allt möjligt. Nykomponerad musik blandat med en del bekanta örhängen. Det är låtar på både svenska och engelska med akustiskt sound. Vi lämnar trummorna hemma, säger Jocke Blomberg.

Mer läsning

Annons