Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Söndagsrevy i timmerkojan

/

Skästrateatern har tidigare visat prov på spännande variation. På söndag är det dags för en ny föreställning – i en eldpallkoja.

Annons

Skästrateatern har tidigare rosats för uppsättningar som Winterkriget och Driver dagg... en annan historia. Nu är gänget tillbaka återigen med Sofia Lindström som inspiratör och regissör.

Trots att den stora eldpallkojan en bit upp på berget i byn inte är färdigbyggd ska den rymma söndagskvällens revy med sketcher och musik från olika tidsepoker.

– Det blir ett intressant test. Eftersom vi inte är riktigt säkra på hur många som får plats i eldpallkojan har vi inte något förköp, säger Sofia Lindström samtidigt som hon konstaterar att det borde gå att få in ett 100-tal personer.

Föreställningen är anpassad till det begränsade utrymmet i kojan. Ändå är det 25 personer på rollistan.

Det blir mycket musik. Trion Pär Engman, sång, gitarr och flöjt, Robert Järvström, fiol och mandola och Johannes West, dragspel och flöjt, ska i det avseendet förstärka Skästrateatern.

Sofia Lindström har skrivit det mesta av materialet till sketcherna och det är lokala historier som har inspirerat Skästrateatern.

Mer läsning

Annons