Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rovdjurscentrets vd får sluta

/

Håkan Carlberg får sluta efter tre månaders provanställning som vd på Rovdjurscentret De fem stora. Styrelsen var inte nöjd med hans arbete.

Annons

Håkan Carlberg får sluta efter att styrelsen enhälligt beslutat att i förtid avsluta hans sex månaders provanställning. Som skäl uppger styrelsemedlemmarna att han inte fyllde de krav som fanns. Från början var tanken att provanställningen skulle utvärderas i juli men styrelsen valde att göra det redan nu och Håkan Carlberg får utan någon närmare förklaring avsluta sitt arbete.

– Det är svårt att hitta en person som passar 100 procent, det är sådant som tyvärr händer ibland. Vi ställde stora krav för tjänsten och det är en speciell tjänst att klara av, säger Sinikka Bohlin.

Tjänsten som vd ska tillsättas igen men styrelsen kan ännu inte säga när. Det var ett flertal personer som styrelsemedlemmarna tittade närmare på samtidigt som Håkan Carlberg blev anställd och det finns möjlighet att någon av dem får jobbet. Om de fortfarande är intresserade, annars kommer de att annonsera tjänsten igen.

Till dess har styrelsen delat ansvar där Olle Larsson, delägaretill och vd för Järvzoo AB, har det övergripande ansvaret.

Mer läsning

Annons